Ga naar de inhoud

ENVIRONMENTAL

Bij Schoonderwoerd focussen wij ons op duurzaamheid, door ons gehele proces in eigen beheer en onder één locatie te kunnen uitvoeren, streven wij naar de korstte en meeste efficiënte weg van uitvoering met de laagste CO2 uitstoot. De gehele locatie is uitgevoerd met zonnepanelen en tevens nemen wij stroom af, afkomstig van groene opwekking en dit samen creëert jaarlijks circa een reductie van 416.000 Kilogram CO2 uitstoot.

SOCIAL

 

Hieronder valt bij Schoonderwoerd, ten eerste het Familiebedrijf, samen met de flexibiliteit, passie voor het vak, klant relatie maar ook de werksfeer, te samen met de persoonlijk groei. Deze facetten samen brengt het welzijn van de medewerkers ten goede, maar creëert ook een leuke persoonlijke groei die ontstaat uit innovatie.

GOVERNANCE

 

Is een begrip dat betrekking heeft op verschillende aspecten binnen een organisatie en gaat over besturen en beheersen van een organisatie en verantwoordelijkheid en zeggenschap binnen een organisatie. Good governance stelt bestuurders in staat onderbouwde beslissingen te nemen en aan regelgeving te voldoen. Binnen Schoonderwoerd bestaat dit uit een gedegen aandeelhouders, die samen de volledige aandelen binnen de familie beheren.

Binnen Schoonderwoerd zijn geen gezamenlijk externe belangen van toepassing, maar heeft de directie de volledige focus op het bedrijf en dus de prestaties te samen met sfeer.