• Artikel: 248

    Lamb_fr._racks_75mm

    Frenched racks 75/35 mm, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 732

    3552_Frenched_rack_gourmet

    Frenched racks, Gourmet vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3552
  • Artikel: 284

    3284_Lamb_boneless_chump_Cap_off

    Lams dikke lende stukjes, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 231

    3041_Lamb_leg_FBO_Ch_-_on

    Lamsbout bilpijp, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3041
  • Artikel: 232

    3440_Lamb_tenderloin

    Lamshaas op schaal vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3440
  • Artikel: 195

    3321_Lamb_1_Rib_saddle_25_mm

    Lamszadel 0/1-rib 25 mm, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3321
  • Artikel: 253

    3110_Lamb_leg_boneless_Ch_-_off

    Uitgeb. lamsbout vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3130
  • Artikel: 277

    3434_Lamb_Boneless_loin_silverskin_off

    Uitgeb. lamslende haasgedeelte vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3434
  • Artikel: 292

    Lamb_fr._racks_75mm

    Frenched racks 75/35 mm 400-500 gram

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 291

    Lamb_fr._racks_75mm

    Frenched racks 75/35 mm <400 gram

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 561

    3552_Lamb_frenched_racks_50_mm

    Frenched racks Gourmet 38/00 mm

    N.Z. Meat guide code: 3552
  • Artikel: 41

    Lamb_Carcass_YM_13.0-16.0

    Lammeren

    N.Z. Meat guide code: YM
  • Artikel: 311

    3270_Lamb_Boneless_chump_Cap_on

    Lams dikke lende cap / on

    N.Z. Meat guide code: 3270
  • Artikel: 312

    3284_Lamb_boneless_chump_Cap_off

    Lams dikke lende stukjes cap / off

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 279

    3701_Lamb_Hindshank

    Lamsachterschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3701
  • Artikel: 165

    165-lamb-bones

    Lamsbotten bulk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 704

    3031_Lamb_leg_ABO_Ch_-_off_Sh_-_on

    Lamsbout ABO

    N.Z. Meat guide code: 3031
  • Artikel: 505

    3041_Lamb_leg_FBO_Ch_-_on

    Lamsbout bilpijp

    N.Z. Meat guide code: 3041
  • Artikel: 746

    3051_Lamb_leg_FBO_Ch_-_off

    Lamsbout bilpijp, zonder chump

    N.Z. Meat guide code: 3051
  • Artikel: 450

    3440_Lamb_tenderloin

    Lamshaas op schaal

    N.Z. Meat guide code: 3440
  • Artikel: 511

    0220_Heart

    Lamshart

    N.Z. Meat guide code: 0220
  • Artikel: 410

    3411_Lamb_8_Rib_loin_Ch_-_off_75_mm

    Lamslende 8-rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3411
  • Artikel: 555

    0230_Liver

    Lamslever

    N.Z. Meat guide code: 0230
  • Artikel: 532

    0240_Kidney

    Lamsnieren in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0240
  • Artikel: 501

    3501_Lamb_7_Rib_rack_75_mm

    Lamsracks 8 rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3501
  • Artikel: 503

    3311_Lamb_8_Rib_saddle_25_mm

    Lamsrug 8-rib / 25mm

    N.Z. Meat guide code: 3311
  • Artikel: 502

    3631_Lamb_shoulder_Shank_off_-_on

    Lamsschouder met schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3641
  • Artikel: 506

    3651-oyster-cut-no-shank

    Lamsschouder zonder schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3651
  • Artikel: 566

    0212_Tongue

    Lamstongen in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0212
  • Artikel: 65

    65-lamb-trimmings

    Lamstrimmings 75cl

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 176

    3711_Lamb_Foreshank

    Lamsvoorschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3711
  • Artikel: 388

    3321_Lamb_1_Rib_saddle_25_mm

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3321
  • Artikel: 577

    0217_Sweetbread

    Lamszwezerik

    N.Z. Meat guide code: 0217
  • Artikel: 369

    3662_Lamb_shoulder_rack

    Saratoga racks

    N.Z. Meat guide code: 3662
  • Artikel: 202

    3110_Lamb_leg_boneless_Ch_-_off

    Uitgeb. lamsbout TB

    N.Z. Meat guide code: 3110
  • Artikel: 314

    3130_Lamb_boneless_BRN

    Uitgeb. lamsbout TB BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3130
  • Artikel: 449

    3434_Lamb_Boneless_loin_silverskin_off

    Uitgeb. lamslende haasgedeelte gevliesd

    N.Z. Meat guide code: 3434
  • Artikel: 468

    thumb_uitgeb-lamsnek

    Uitgeb. Lamsnek

    N.Z. Meat guide code: 3670
  • Artikel: 726

    thumb_Uitgeb-Lamsschouder-opgerold-BRN-(in-net)

    Uitgeb. Lamsschouder opgerold BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3620
  • Artikel: 150

    65-lamb-trimmings

    Uitgeb. Lamsvoorstuk BP 85/15 CL

    N.Z. Meat guide code:

Lamsvlees Bevroren Gezaagd/Gesneden

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 64

    64-lamb-minced

    Lams gehakt 1 kg pack

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 530

    3431_Lamb_1_Rib_loin_25_mm

    Lams haaskotelet 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 393

    3431_Lamb_1_Rib_loin_75_mm

    Lams haaskotelet 75 mm

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 599

    3015_Lamb_legs_slices

    Lamsbout in plakken

    N.Z. Meat guide code: 3015
  • Artikel: 914

    3444_Lamb_8_Rib_loin_75_mm

    Lamslende 8-rib / 75mm Cut & Reformed

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 398

    lamspoulet

    Lamspoulet 4×2.5 kg

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 200

    lamsreepjes

    Lamsreepjes 4×2.5 kg

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 338

    3346_Lamb_saddle_chops

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3346
  • Artikel: 20021

    3346_Lamb_saddle_chops-1

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm IQF 12 mm

    N.Z. Meat guide code: 3346
  • Artikel: 872

    3284_Boneless_chump_Cap_off_Mutton

    Schapen dikke lendes

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 927

    Fr._racks_75mm_Mutton

    Schapen racks 75/35 mm

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 880

    4440_Tenderloin_Butt_on_Mutton

    Schapenhaas

    N.Z. Meat guide code: 4440
  • Artikel: 377

    4100_Boneless_leg_ch_on_Mutton

    Uitgeb. schapenbout TB

    N.Z. Meat guide code: 4100
  • Artikel: 839

    4434_Boneless_loin_Mutton

    Uitgeb. schapenlende gevliesd

    N.Z. Meat guide code: 4434
  • Artikel: 395

    4670_Neck_fillet_Mutton

    Uitgeb. schapennekfillet BP

    N.Z. Meat guide code: 4670
  • Artikel: 302

    4890_Boneless_Trunks_Mutton

    Uitgeb. schapenvlees 80CL

    N.Z. Meat guide code: 4890

Schapenvlees bevroren gezaagd/gesneden

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 374

    lamspoulet

    Schapenblokjes

    N.Z. Meat guide code:

Ossen rundvlees Nieuw Zeelands Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 405

    1530_Rumpheart

    Heart of rump

    N.Z. Meat guide code: 1530
  • Artikel: 407

    1720_Butt_tenderloin

    Kophazen alleen met zilvervlies

    N.Z. Meat guide code: 1720
  • Artikel: 403

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Ossenhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 409

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Ossenhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 408

    2240_Cube_roll

    Rib eye

    N.Z. Meat guide code: 2240
  • Artikel: 406

    Picanha1

    Staartstuk

    N.Z. Meat guide code: /
  • Artikel: 404

    1640_Striploin_steak_ready

    Striploin steak ready met koetsierstuk

    N.Z. Meat guide code: 1640

Ossen rundvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 267

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    PS ossenhazen 2/3 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 268

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    PS ossenhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 269

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    PS ossenhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 270

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    PS ossenhazen 5+

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 416

    Picanha1

    PS Staartstuk

    N.Z. Meat guide code: /
  • Artikel: 286

    1601_Shortloin

    PS T-bone Gezaagd alleen haasstuk +/- 500 gr per stuk verpakt

    N.Z. Meat guide code: 1601
  • Artikel: 285

    1601_Shortloin

    PS T-bone NZ kort 4 wervels, alleen dik stuk haas

    N.Z. Meat guide code: 1601

Rundvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 264

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Runderhazen 2/3 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 265

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Runderhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 266

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Runderhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 271

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Runderhazen 5+

    N.Z. Meat guide code: 1710

Nieuw Zeelands High Quality Grainfed Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 1510

    2510 Brisket point end

    New Zealand Grain Fed Brisket point end

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1513

    2320 Bolar blade

    Nieuw Zeelands Grain Fed Bloemstuk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1512

    1200_Topside

    Nieuw Zeelands Grain Fed Bovenbil zonder deksel

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1521

    1860_Flap_meat

    Nieuw Zeelands Grain Fed Flap Meat

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1505

    1530_Rumpheart

    Nieuw Zeelands Grain Fed Heart of Rump

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1511

    1410 Knuckle

    Nieuw Zeelands Grain Fed Knuckle

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 15116

    Placeholder

    Nieuw Zeelands Grain Fed Korte ribben

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1503

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Nieuw Zeelands Grain Fed Ossenhaas 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1509

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Nieuw Zeelands Grain Fed Ossenhaas 4/5 Lbs & 5+ Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1506

    Picanha1

    Nieuw Zeelands Grain Fed Picanha

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1508

    2240_Cube_roll

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rib eye

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1515

    2270 Rib fingers

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rib fingers

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1500

    2430_Chuck_Eye_Roll

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rundernek

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1504

    1640_Striploin_steak_ready

    Nieuw Zeelands Grain Fed Striploins

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1501

    2330_Oyster_blade

    Nieuw Zeelands Grain Fed Sucade

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1502

    1820_Flank_steak

    Nieuw Zeelands Grain Fed Vinkelap

    N.Z. Meat guide code:

Ossen rundvlees Australisch Grainfed Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 613

    2320 Bolar blade

    Australische Grain Fed Bloemstuk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 612

    1200_Topside

    Australische Grain Fed Bovenbil zonder deksel

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 610

    2510 Brisket point end

    Australische Grain Fed Brisket point end

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 624

    2440 Chuck tender

    Australische Grain Fed Chuck Tender

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 632

    Eye round

    Australische Grain Fed Eye round

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 621

    1860_Flap_meat

    Australische Grain Fed Flap Meat

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 605

    1530_Rumpheart

    Australische Grain Fed Heart of Rump

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 611

    1410 Knuckle

    Australische Grain Fed Knuckle

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 616

    Placeholder

    Australische Grain Fed Korte ribben

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 603

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Australische Grain Fed Ossenhaas 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 609

    1710_Tenderloin_Side_muscle_off

    Australische Grain Fed Ossenhaas 4/5 Lbs & 5+ Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 606

    Picanha1

    Australische Grain Fed Picanha

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 608

    2240_Cube_roll

    Australische Grain Fed Rib eye

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 623

    Rib roast

    Australische Grain Fed Rib roast

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 600

    2430_Chuck_Eye_Roll

    Australische Grain Fed Rundernek

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 604

    1640_Striploin_steak_ready

    Australische Grain Fed Striploins

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 601

    2330_Oyster_blade

    Australische Grain Fed Sucade

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 602

    1820_Flank_steak

    Australische Grain Fed Vinkelap

    N.Z. Meat guide code:

Hertenvlees Nieuw Zeelands Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 116

    Frenched_racks_10_Rib

    Herten 10-ribs frenched raks

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 18

    Boneless_Shortloin_Silverskin_Off

    Herten shortloins zonder vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 148

    Boneless_loin_Silverskin_On

    Herten striploins met vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 103

    Boneless_legs_Silverskin_Removed

    Herten technische delen 4-cut legs gevliesd

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 42

    Tenderloin_Butt_On

    Hertenhaas alleen zilvervlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 100

    100-hertennekken

    Uitgeb. hertennekken

    N.Z. Meat guide code: 3708

Hertenvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 54

    Frenched_racks_10_Rib

    Herten 10- ribs frenched racks

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 19

    Boneless_Shortloin_Silverskin_Off

    Herten shortloins zonder vlies / ketting kort

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 149

    Boneless_loin_Silverskin_On

    Herten striploins met vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 700

    Boneless_legs_Silverskin_Removed

    Herten technische delen 4-cut legs gevliesd

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 43

    Tenderloin_Butt_On

    Hertenhaas alleen zilver vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 105

    105-hertenschouders

    Uitgeb. hertenschouders

    N.Z. Meat guide code: 3603