• Artikel: 248

    Frenched racks 75/35 mm, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 732

    Frenched racks, Gourmet vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3552
  • Artikel: 284

    Lams dikke lende stukjes, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 231

    Lamsbout bilpijp, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3041
  • Artikel: 232

    Lamshaas op schaal vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3440
  • Artikel: 195

    Lamszadel 0/1-rib 25 mm, vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3321
  • Artikel: 253

    Uitgeb. lamsbout vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3130
  • Artikel: 277

    Uitgeb. lamslende haasgedeelte vers vacuum

    N.Z. Meat guide code: 3434
  • Artikel: 292

    Frenched racks 75/35 mm 400-500 gram

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 291

    Frenched racks 75/35 mm <400 gram

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 561

    Frenched racks Gourmet 38/00 mm

    N.Z. Meat guide code: 3552
  • Artikel: 41

    Lammeren

    N.Z. Meat guide code: YM
  • Artikel: 311

    Lams dikke lende cap / on

    N.Z. Meat guide code: 3270
  • Artikel: 312

    Lams dikke lende stukjes cap / off

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 279

    Lamsachterschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3701
  • Artikel: 165

    Lamsbotten bulk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 704

    Lamsbout ABO

    N.Z. Meat guide code: 3031
  • Artikel: 505

    Lamsbout bilpijp

    N.Z. Meat guide code: 3041
  • Artikel: 746

    Lamsbout bilpijp, zonder chump

    N.Z. Meat guide code: 3051
  • Artikel: 450

    Lamshaas op schaal

    N.Z. Meat guide code: 3440
  • Artikel: 511

    Lamshart

    N.Z. Meat guide code: 0220
  • Artikel: 410

    Lamslende 8-rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3411
  • Artikel: 555

    Lamslever

    N.Z. Meat guide code: 0230
  • Artikel: 532

    Lamsnieren in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0240
  • Artikel: 501

    Lamsracks 8 rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3501
  • Artikel: 503

    Lamsrug 8-rib / 25mm

    N.Z. Meat guide code: 3311
  • Artikel: 502

    Lamsschouder met schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3641
  • Artikel: 506

    Lamsschouder zonder schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3651
  • Artikel: 566

    Lamstongen in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0212
  • Artikel: 65

    Lamstrimmings 75cl

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 176

    Lamsvoorschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3711
  • Artikel: 388

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3321
  • Artikel: 577

    Lamszwezerik

    N.Z. Meat guide code: 0217
  • Artikel: 369

    Saratoga racks

    N.Z. Meat guide code: 3662
  • Artikel: 202

    Uitgeb. lamsbout TB

    N.Z. Meat guide code: 3110
  • Artikel: 314

    Uitgeb. lamsbout TB BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3130
  • Artikel: 449

    Uitgeb. lamslende haasgedeelte gevliesd

    N.Z. Meat guide code: 3434
  • Artikel: 468

    Uitgeb. Lamsnek

    N.Z. Meat guide code: 3670
  • Artikel: 726

    Uitgeb. Lamsschouder opgerold BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3620
  • Artikel: 150

    Uitgeb. Lamsvoorstuk BP 85/15 CL

    N.Z. Meat guide code:

Lamsvlees Bevroren Gezaagd/Gesneden

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 64

    Lams gehakt 1 kg pack

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 530

    Lams haaskotelet 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 393

    Lams haaskotelet 75 mm

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 599

    Lamsbout in plakken

    N.Z. Meat guide code: 3015
  • Artikel: 914

    Lamslende 8-rib / 75mm Cut & Reformed

    N.Z. Meat guide code: 3444
  • Artikel: 398

    Lamspoulet 4×2.5 kg

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 200

    Lamsreepjes 4×2.5 kg

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 338

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3346
  • Artikel: 20021

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm IQF 12 mm

    N.Z. Meat guide code: 3346
  • Artikel: 872

    Schapen dikke lendes

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 927

    Schapen racks 75/35 mm

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 880

    Schapenhaas

    N.Z. Meat guide code: 4440
  • Artikel: 377

    Uitgeb. schapenbout TB

    N.Z. Meat guide code: 4100
  • Artikel: 839

    Uitgeb. schapenlende gevliesd

    N.Z. Meat guide code: 4434
  • Artikel: 395

    Uitgeb. schapennekfillet BP

    N.Z. Meat guide code: 4670
  • Artikel: 302

    Uitgeb. schapenvlees 80CL

    N.Z. Meat guide code: 4890

Schapenvlees bevroren gezaagd/gesneden

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 374

    Schapenblokjes

    N.Z. Meat guide code:

Ossen rundvlees Nieuw Zeelands Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 405

    Heart of rump

    N.Z. Meat guide code: 1530
  • Artikel: 407

    Kophazen alleen met zilvervlies

    N.Z. Meat guide code: 1720
  • Artikel: 403

    Ossenhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 409

    Ossenhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 408

    Rib eye

    N.Z. Meat guide code: 2240
  • Artikel: 406

    Staartstuk

    N.Z. Meat guide code: /
  • Artikel: 404

    Striploin steak ready met koetsierstuk

    N.Z. Meat guide code: 1640

Ossen rundvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 267

    PS ossenhazen 2/3 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 268

    PS ossenhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 269

    PS ossenhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 270

    PS ossenhazen 5+

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 416

    PS Staartstuk

    N.Z. Meat guide code: /
  • Artikel: 286

    PS T-bone Gezaagd alleen haasstuk +/- 500 gr per stuk verpakt

    N.Z. Meat guide code: 1601
  • Artikel: 285

    PS T-bone NZ kort 4 wervels, alleen dik stuk haas

    N.Z. Meat guide code: 1601

Rundvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 264

    Runderhazen 2/3 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 265

    Runderhazen 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 266

    Runderhazen 4/5 Lbs

    N.Z. Meat guide code: 1710
  • Artikel: 271

    Runderhazen 5+

    N.Z. Meat guide code: 1710

Nieuw Zeelands High Quality Grainfed Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 1510

    New Zealand Grain Fed Brisket point end

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1513

    Nieuw Zeelands Grain Fed Bloemstuk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1512

    Nieuw Zeelands Grain Fed Bovenbil zonder deksel

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1521

    Nieuw Zeelands Grain Fed Flap Meat

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1505

    Nieuw Zeelands Grain Fed Heart of Rump

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1511

    Nieuw Zeelands Grain Fed Knuckle

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 15116

    Placeholder

    Nieuw Zeelands Grain Fed Korte ribben

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1503

    Nieuw Zeelands Grain Fed Ossenhaas 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1509

    Nieuw Zeelands Grain Fed Ossenhaas 4/5 Lbs & 5+ Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1506

    Nieuw Zeelands Grain Fed Picanha

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1508

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rib eye

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1515

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rib fingers

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1500

    Nieuw Zeelands Grain Fed Rundernek

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1504

    Nieuw Zeelands Grain Fed Striploins

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1501

    Nieuw Zeelands Grain Fed Sucade

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 1502

    Nieuw Zeelands Grain Fed Vinkelap

    N.Z. Meat guide code:

Ossen rundvlees Australisch Grainfed Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 613

    Australische Grain Fed Bloemstuk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 612

    Australische Grain Fed Bovenbil zonder deksel

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 610

    Australische Grain Fed Brisket point end

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 624

    Australische Grain Fed Chuck Tender

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 632

    Australische Grain Fed Eye round

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 621

    Australische Grain Fed Flap Meat

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 605

    Australische Grain Fed Heart of Rump

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 611

    Australische Grain Fed Knuckle

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 616

    Placeholder

    Australische Grain Fed Korte ribben

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 603

    Australische Grain Fed Ossenhaas 3/4 Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 609

    Australische Grain Fed Ossenhaas 4/5 Lbs & 5+ Lbs

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 606

    Australische Grain Fed Picanha

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 608

    Australische Grain Fed Rib eye

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 623

    Australische Grain Fed Rib roast

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 600

    Australische Grain Fed Rundernek

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 604

    Australische Grain Fed Striploins

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 601

    Australische Grain Fed Sucade

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 602

    Australische Grain Fed Vinkelap

    N.Z. Meat guide code:

Hertenvlees Nieuw Zeelands Vers

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 116

    Herten 10-ribs frenched raks

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 18

    Herten shortloins zonder vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 148

    Herten striploins met vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 103

    Herten technische delen 4-cut legs gevliesd

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 42

    Hertenhaas alleen zilvervlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 100

    Uitgeb. hertennekken

    N.Z. Meat guide code: 3708

Hertenvlees Nieuw Zeelands Bevroren

Bekijk volledig product assortiment

  • Artikel: 54

    Herten 10- ribs frenched racks

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 19

    Herten shortloins zonder vlies / ketting kort

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 149

    Herten striploins met vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 700

    Herten technische delen 4-cut legs gevliesd

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 43

    Hertenhaas alleen zilver vlies

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 105

    Uitgeb. hertenschouders

    N.Z. Meat guide code: 3603