Bedrijfslocatie

You are here: Home / Bedrijfslocatie

Vanaf 1 Januari 2012 zijn wij verhuisd vanaf onze oude locatie in De Bilt naar een geheel nieuw bedrijven terrein op de C. de Haasweg 6 te Bilthoven.

Na jaren lang, goed gewerkt te hebben in De Bilt was deze oude locatie te klein geworden. Eén van de redenen voor de verhuizing was dat een gedeelte van de voorraad werd opgeslagen in De Bilt en daarnaast werkten wij samen met een vast vrieshuis. Vanaf 1 Januari 2012 kunnen wij nu alle voorraad geheel onder één dak onderbrengen en direct uitleveren. Dit heeft voordelen voor ons maar ook voor de klant. Door efficiënter en beter te werken, kunnen wij het traject van handling kort en overzichtelijk houden, dit komt de kwaliteit ten goede.

Na een geruime tijd bezig geweest te zijn met de ontwikkeling en bouwtekeningen voor de nieuwbouw locatie en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, hebben wij in november 2010 de goedkeuring verkregen voor de gehele nieuwbouw op de desbetreffende locatie. In maart 2011 is begonnen met de grondverbetering waarna het bouwtraject 9 maanden in beslag heeft genomen. Eind december was de gehele locatie klaar voor gebruik.