Ga naar de inhoud

AFZETMARKT

Onze afzetmarkt bestaat o.a. uit:

  • Import en export bedrijven
  • Multinationals
  • Cash & Carry-stores
  • Vleesverwerkende bedrijven
  • Horecatoeleveranciers
  • Shipstores
  • Supermarktketens
  • Slagerijen

BEDRIJFSINFORMATIE

Nadat wij altijd goed hebben kunnen werken vanuit ons eerste bedrijfspand in De Bilt waaruit alles is begonnen, is Schoonderwoerd Vlees sinds 1 Januari 2012 gevestigd op een totaal nieuwe locatie. Hier werken wij vanuit een totaal nieuw bedrijfspand dat aan de nieuwste eisen voldoet en daarmee ook is uitgerust met de nieuwste technologie om ons service niveau nog hoger te leggen en de klant beter dan goed te beleveren. Vanuit deze locatie hebben wij alle voorraad voor zowel vers als bevroren producten onder één dak, waardoor wij de klant zeer snel kunnen bedienen middels eigen transport binnen de Benelux of eventueel via extern transport door geheel Europa.

Wij werken uitsluitend met rechtstreekse import van leveranciers die gevestigd zijn in Nieuw Zeeland & Australia. Onze toeleveranciers zijn bedrijven die al jarenlange vakkennis hebben en bekend zijn in de markt. Wij werken tenslotte al meer dan 40 jaar met hun samen waardoor wij een goede relatie hebben opgebouwd. Door hun jarenlange vakkennis weten zij ook wat er in de markt speelt en daardoor kunnen zij inspelen op de wensen en behoeftes van de consumenten in Europa.

Wij bezoeken met regelmaat onze leveranciers in het buitenland en tevens ook de slachterijen om de producties te bespreken. Op deze manier kunnen we goede contacten en relaties onderhouden en kunnen we de processen in de gaten houden, waarbij we direct de kwaliteit van de processen controleren. Ook bezoeken de leveranciers ons regelmatig. Door op deze manier contact te houden met de leveranciers kunnen wij er voor zorgen dat alles naar wens verloopt. Door veel contact met leveranciers te hebben zijn wij ook op de hoogte van de marktontwikkelingen vanuit andere werelddelen en op deze manier kunnen wij ook inspelen op eventuele marktveranderingen in Europa. Per 2023 is onze locatie daarom uitgebreid om de groei te kunnen continueren.