Lamsvlees bevroren

  • Artikel: 150

    65-lamb-trimmings

    Uitgeb. Lamsvoorstuk BP 85/15 CL

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 726

    thumb_Uitgeb-Lamsschouder-opgerold-BRN-(in-net)

    Uitgeb. Lamsschouder opgerold BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3620
  • Artikel: 468

    thumb_uitgeb-lamsnek

    Uitgeb. Lamsnek

    N.Z. Meat guide code: 3670
  • Artikel: 449

    3434_Lamb_Boneless_loin_silverskin_off

    Uitgeb. lamslende haasgedeelte gevliesd

    N.Z. Meat guide code: 3434
  • Artikel: 314

    3130_Lamb_boneless_BRN

    Uitgeb. lamsbout TB BRN (in net)

    N.Z. Meat guide code: 3130
  • Artikel: 202

    3110_Lamb_leg_boneless_Ch_-_off

    Uitgeb. lamsbout TB

    N.Z. Meat guide code: 3110
  • Artikel: 369

    3662_Lamb_shoulder_rack

    Saratoga racks

    N.Z. Meat guide code: 3662
  • Artikel: 577

    0217_Sweetbread

    Lamszwezerik

    N.Z. Meat guide code: 0217
  • Artikel: 388

    3321_Lamb_1_Rib_saddle_25_mm

    Lamszadel, alleen haasgedeelte 25 mm

    N.Z. Meat guide code: 3321
  • Artikel: 176

    3711_Lamb_Foreshank

    Lamsvoorschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3711
  • Artikel: 65

    65-lamb-trimmings

    Lamstrimmings 75cl

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 566

    0212_Tongue

    Lamstongen in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0212
  • Artikel: 506

    3651-oyster-cut-no-shank

    Lamsschouder zonder schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3651
  • Artikel: 502

    3631_Lamb_shoulder_Shank_off_-_on

    Lamsschouder met schenkel

    N.Z. Meat guide code: 3641
  • Artikel: 503

    3311_Lamb_8_Rib_saddle_25_mm

    Lamsrug 8-rib / 25mm

    N.Z. Meat guide code: 3311
  • Artikel: 501

    3501_Lamb_7_Rib_rack_75_mm

    Lamsracks 8 rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3501
  • Artikel: 532

    0240_Kidney

    Lamsnieren in bakjes

    N.Z. Meat guide code: 0240
  • Artikel: 555

    0230_Liver

    Lamslever

    N.Z. Meat guide code: 0230
  • Artikel: 410

    3411_Lamb_8_Rib_loin_Ch_-_off_75_mm

    Lamslende 8-rib / 75mm

    N.Z. Meat guide code: 3411
  • Artikel: 511

    0220_Heart

    Lamshart

    N.Z. Meat guide code: 0220
  • Artikel: 450

    3440_Lamb_tenderloin

    Lamshaas op schaal

    N.Z. Meat guide code: 3440
  • Artikel: 746

    3051_Lamb_leg_FBO_Ch_-_off

    Lamsbout bilpijp, zonder chump

    N.Z. Meat guide code: 3051
  • Artikel: 505

    3041_Lamb_leg_FBO_Ch_-_on

    Lamsbout bilpijp

    N.Z. Meat guide code: 3041
  • Artikel: 704

    3031_Lamb_leg_ABO_Ch_-_off_Sh_-_on

    Lamsbout ABO

    N.Z. Meat guide code: 3031
  • Artikel: 165

    165-lamb-bones

    Lamsbotten bulk

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 279

    3701_Lamb_Hindshank

    Lamsachterschenkel

    N.Z. Meat guide code: 3701
  • Artikel: 312

    3284_Lamb_boneless_chump_Cap_off

    Lams dikke lende stukjes cap / off

    N.Z. Meat guide code: 3284
  • Artikel: 311

    3270_Lamb_Boneless_chump_Cap_on

    Lams dikke lende cap / on

    N.Z. Meat guide code: 3270
  • Artikel: 41

    Lamb_Carcass_YM_13.0-16.0

    Lammeren

    N.Z. Meat guide code: YM
  • Artikel: 561

    3552_Lamb_frenched_racks_50_mm

    Frenched racks Gourmet 38/00 mm

    N.Z. Meat guide code: 3552
  • Artikel: 291

    Lamb_fr._racks_75mm

    Frenched racks 75/35 mm <400 gram

    N.Z. Meat guide code:
  • Artikel: 292

    Lamb_fr._racks_75mm

    Frenched racks 75/35 mm 400-500 gram

    N.Z. Meat guide code: