Ga naar de inhoud
lambrack

Ovation – Free range New Zealand lamb

Wat maakt Ovation Lamsvlees speciaal? Het antwoord: is ‘Passion for Tenderness’. Het lamsvlees van Ovation is vol van smaak en mals. Ovation is in staat continuïteit van verse producten te leveren. Ovation Lamsvlees komt van Nieuw-Zeelandse boerenbedrijven, gevestigd op het Noordereiland, waar de gras- gevoerde lammeren in een regelmatig klimaat en in een natuurlijke omgeving naar hartenlust vrij kunnen grazen en bewegen. De speciaal geselecteerde boerenbedrijven van Ovation moeten dan ook aan strikte eisen voldoen op gebied van dierenwelzijn en natuurlijke voeding. Dit samen maakt Ovation Free range Lamsvlees zo speciaal.

Ovation is opgericht in midden jaren ’80. Ovation Free range lammeren worden opgefokt op familieboerderijen, rijk aan grote grasvelden en uitgestrekte bergen. Ovation boeren zijn onderworpen aan strenge selectiecriteria.

Eén van de belangrijkste aspecten hiervoor is; opgroeien in een vrije omgeving. Ovation boeren moeten tevens voldoen aan de internationale eisen op het gebied van dierenwelzijn en bezitten een grondige kennis van de natuurlijke opgroei systemen. Dit samen wordt grondig bijgehouden in het Ovation grass-fed en Free range kwaliteit verzekeringsprogramma.

Ovation heeft tevens zijn eigen lijn voor schapenvlees onder het merk Kiwi. Al het vlees afkomstig van Ovation
is HACCP-geproduceerd en afkomstig uit twee ultra moderne slachthuizen, gevestigd op het Noordereiland. Deze slachthuizen staan volledig onder controle van de New Zealand Ministry of Primary Industries. Ovation Free-range lamsvlees wordt geëxporteerd naar ruim 50 landen wereldwijd.