Greenlea Beef – High quality beef from New Zealand

Greenlea – Premier Meats 100 % Grass-fed high quality beef from New Zealand

Greenlea Premier Meats is een innovatieve producent van premium kwaliteit ossenvlees uit Nieuw-Zeeland. Wekelijks krijgen wij grote volumes verse aanvoer aan- geleverd van deze producent.

De reputatie van Greenlea Premier Meats is van constant hoog niveau, qua smaak, structuur en algemene presentatie. De kwaliteit is overweldigend. Greenlea Premier Meats hecht veel waarde aan service en procesvernieuwing. Niet alleen op het gebied van kwaliteit en service, maar zeker ook op de manier van uitbenen, verpakken en produceren. Greenlea ossen en runderen zijn afkomstig van lokale boerenbedrijven op het Noordereiland. De Greenlea-aanpak resulteert in een assortiment van 300 verschillende vleesproducten van een uitstekende kwaliteit en presentatie. Greenlea is bovendien één van de weinige producenten van vlees, die volledig in bezit is van één familie.

Door de wekelijkse verse aanvoer van dit hoogwaardige ossenvlees bij Schoonderwoerd Vlees, heeft u de keuze uit een divers Greenlea Assortiment van grasgevoerde rump- en loindelen. Als ‘exclusieve’ Europese partner krijgen we dit kwaliteitsvlees van Hereford/Angus Prime Steer-runderen en ossen alleen van Hilton Cattle geselecteerde dieren, vers aangeleverd. Alle ossen groeien op volgens Nieuw-Zeelands strikte voedselveiligheidsprogramma.

Greenlea grasgevoerd ossenvlees is puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ingevroren vleesproducten van dit merk, desgewenst geprodu- ceerd volgens halal-eisen.

Schoonderwoerd Vlees is exclusieve partner voor Europa van Greenlea – premier meats products. Wij krijgen dit hoogwaardig vlees uitzonderlijk van geselecteerde Hilton Cattle ‘Hereford/Angus breed’ dieren aangeleverd.

Greenlea brochure

PARTNERS