Ga naar de inhoud

DAVMET LAMSVLEES – THE FINEST QUALITY LAMB IN THE WORLD 

 

Davmet is een producent die gespecialiseerd is in de export van lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Ze zijn gevestigd in Hawke’s Bay en werken al meer dan dertig jaar samen met lokale boeren om premium Nieuw-Zeelands lamsvlees te leveren aan toonaangevende voedseldistributeurs en -verwerkers over de hele wereld, waaronder Schoonderwoerd.

Davmet exporteert het beste Nieuw-Zeelandse lamsvlees naar de wereld. Hoewel ze van nature seizoensgebonden zijn, leveren ze het hele jaar door door samen te werken met lokale boeren om het product op zijn best te krijgen.

De Davmet-productie is door de jaren heren gegroeid van 50.000 lammeren per jaar naar meer dan 400.000. Ze produceren voor Schoonderwoerd een breed scala aan standaard snitten en snitten op maat voor klanten met specifieke producteisen.

Al ons Nieuw-Zeelandse lamsvlees is afkomstig van met gras gevoederde, vrije uitloopdieren die buiten op de weide in Nieuw-Zeeland leven. Bij NZ-lamsvlees worden geen hormonen gebruikt en het wordt verwerkt in Halal-faciliteiten. 

Meer informatie: https://davmet.co.nz/