Ga naar de inhoud
lambrack

Duncan – 100% Nieuw-Zeelands grasgevoerd hertenvlees

Hertenvlees van Duncan is een vers ingrediënt dat zeer tot de verbeelding spreekt. Hét ideale component om nieuwe creaties te maken, oude klassiekers in een nieuw jasje te steken en om alle smaakpapillen te verleiden. Een nieuw hoogstandje op uw menu: grasgevoerd hert dat in Nieuw-Zeeland alle ruimte heeft om te grazen. De dieren worden in de natuur gefokt, wat zorgt voor een verfijnde smaak met frisse en delicate tonen. Wij beloven u ongekende kwaliteit en een consistente smaak.

Vers vlees uit de weiden van Nieuw-Zeeland

Onze herten worden gehouden op het grasland van de open vlaktes en glooiende groene heuvels in Nieuw-Zeeland. Essentieel voor het fokken van herten is een vrije geest – een zachte aanpak en intuïtief respect tussen de fokker en het dier. Dit zorgt voor gezonde herten, de onderscheidende kwaliteit en een consistente smaak.

Van nature vitaal

Herten zijn zeer elegante dieren met een vrije geest, een eigen karakter en ze zijn enorm wendbaar. Onze producten zijn net zo natuurlijk als de leefomgeving van de herten, wat zorgt voor vers en vitaal vlees dat u nergens anders ziet.

“Het is een zeer veelzijdig product. U kunt het in ieder seizoen op diverse manieren bereiden: smaakvolle en krachtige gerechten in de winter of juist lichte en luchtige zomerse gerechten.”

Nieuw hoogstandje op uw menu

Hertenvlees van Duncan is rood vlees van hoge kwaliteit met een consistente smaak. Doordat de veelzijdige, premium gesneden stukken vlees worden geproduceerd volgens exacte specificaties, dient dit ingrediënt als een ware inspiratiebron voor heerlijke gerechten.

Een nieuwe smaak met verrassend veel mogelijkheden

1. Vers vlees uit de weiden van Nieuw-Zeeland; Gehouden op grote, open, Nieuw-Zeelandse fokkerijen voor een verse smaak en consistente kwaliteit

2. Van nature vitaal; Alle vrijheid en ruimte om rond te lopen – onmisbare elementen voor mager en gezond vlees

3. Verse en delicate tonen; Een geheel nieuwe, delicate smaak van hert die de tong streelt

4. Een nieuw hoogstandje op uw menu; Consistente kwaliteit voor verse en smaakvolle gerechten

5. Ongekend verfijnde smaak van hertenvlees; Grasgevoerd hertenvlees van Duncan – een verrassende, verse en compleet nieuwe ervaring op het bord

100% Nieuw-Zeelands product

Hertenvlees van Duncan Farms is een lichtere variant van rood vlees dat op vele manieren te bereiden is en echt eens iets anders biedt. De verleidelijke combinatie van delicate smaken en mager vlees zorgt voor veel vraag naar het product bij restaurants die verse en creatieve gerechten serveren. Een smaakvolle, lichte en gezonde keuze op uw menu die echt onderscheidend is. Alleen de beste stukken gesneden vlees voor uw beste creaties.