Maimoa LAMB – High quality chilled New Zealand lamb

Maimoa is een van de verborgen schatten van het prachtige Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De smeltende sneeuw van de nabije Zuidelijke Alpen bevloeit de sprankelende meren, die door de vroegere inheemse bevolking bevist werden en naar hen vernoemd zijn. Maimoa lamsvlees weerspiegelt de kwaliteiten van zuiverheid, vrije uitloop en pure natuur.
Tegenwoordig staat ‘Maimoa’ symbool voor de kwaliteit van puurheid en natuurlijkheid. Dit premium lamsvlees siert de fijnste tafels ter wereld.

Nieuw-Zeeland is gezegend met een benijdenswaardig onaangetast milieu, een gematigd klimaat en rijke landbouwgronden. Lammeren grazen in vrije uitloop op de malse, groene weiden en groeien op een natuurlijke wijze op.

Nieuw-Zeeland is een jonge natie, die zich reeds meer dan 120 jaar concentreert op duurzame en performante landbouw. Daarom hebben de betrouwbaarheid, consistentie en veiligheid van Nieuw-Zeelandse voeding wereldfaam verworven.

Door zijn beschikbaarheid gedurende het hele jaar en de consistente superieure kwaliteit en smaak, is het Maimoa-lam de keuze van menig sterrenchef en veeleisende hobbykok.

Maimoa wordt vers aangevoerd om een maximale kwaliteit te garanderen en de voedingswaarde en smaak te beschermen. Dit vraagt een extra inspanning, maar een vers product resulteert ongetwijfeld in een superieure ervaring voor de consument, gemakkelijk te verwerken en klaar voor gebruik.

Maimoa-lam is onderdeel van ANZCO Foods Group. Dit bedrijf richt zich op het leveren van kwalitatieve top- producten van wereldfaam, van onvergelijkbare waarde en met een voorbeeldige service voor onze gewaar- deerde klanten.

Wekelijks ontvangen wij rechtstreekse verse aanvoer vanuit Nieuw-Zeeland. Hierdoor kunnen we de klanten doorlopend voorzien van verse leveringen.

Maimoa Brochure

maimoa folder

PARTNERS