Canterbury puur Nieuw-Zeelands lams- en rundvlees, gevoerd met gras

Nieuw-Zeeland is reeds meer dan 100 jaar de bakermat van ‘s werelds fijnste landbouw. Vruchtbare vlakten, een gematigd klimaat en generaties toegewijde landbouwers maken van de streek een bron van natuurlijke voeding.

Canterbury-lam en -rund is een natuurlijke vervulling van een belofte, die begint bij Nieuw-Zeelands met dauw overgoten uitgestrekte weiden en eindigt met een consistent heerlijk stukje vlees met een betrouwbare en eerlijke eetervaring.

De lammeren en runderen zijn traditioneel gekweekt, grazen in vrije uitloop, groeien en leven op natuurlijke wijze. Dit garandeert een consistente kwaliteit. Het vlees is het hele jaar door beschikbaar. Het vlees voldoet aan de voedselveiligheids- en traceerbaarheidseisen van de EU.

Redenen om te kiezen voor Canterbury lams- en rundvlees:
• Mager en voedzaam
• Bevat hoog gehalte Vitamine E
• Natuurlijke volle smaak, fijne textuur
• Van oudsher gehouden in grazende buitenruimtes
• Consistente kwaliteit het hele jaar door

Canterbury brochure

PARTNERS